logo
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
מחזירים את החטופים הביתה
צמחים שאפשר לאכול את כל חלקי הצמח

צמחים שבהם ניתן לאכול את כל חלקי הצמח

לכולנו חסר מקום. אז אם כבר לגדל,

למה לא לצרוך את כל חלקי הצמח האכילים מעבר לירק עצמו?

מצרפת רשימת ירקות למערכת ההדרופונית

שבהם ניתן לאכול לא רק את הירק לבדו.

אפונה – עלים צעירים, הפרחים, התרמיל עצמו

ברוקולי – עלים, פרחים ואפילו הגזע

כרובית – עלים, גבעול

כרוב – גם העלים החיצונים למשל כתחליף אקולוגי לנייר אפיה

קישוא – העלים, הפרחים אפילו הקליפה והזרעים.

סלרי – העלים והזרעים

צנון – הגבעולים הצעירים ,העלים, הפרחים ואף תרמילי הזרעים

תרד – הגבעולים והפרחים

סלק – גם העלים

אם יש לכם רעיונות נוספים לירקות כאלו אשמח לשמוע בתגובות.

שבוע שקט ובטוח בינתיים

צמחים שאפשר לאכול את כל חלקי הצמח

רוצים לקנות להכין שתילים? לחצו כאן לערכת שתילה של ליבינגרין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
דילוג לתוכן