לכולנו חסר מקום. אז אם כבר לגדל,
למה לא לצרוך את כל חלקי הצמח האכילים מעבר לירק עצמו?
מצרפת רשימת ירקות למערכת ההדרופונית
שבהם ניתן לאכול לא רק את הירק לבדו.
אפונה – עלים צעירים, הפרחים, התרמיל עצמו
ברוקולי – עלים, פרחים ואפילו הגזע
כרובית – עלים, גבעול
כרוב – גם העלים החיצונים למשל כתחליף אקולוגי לנייר אפיה
קישוא – העלים, הפרחים אפילו הקליפה והזרעים.
סלרי – העלים והזרעים
צנון – הגבעולים הצעירים ,העלים, הפרחים ואף תרמילי הזרעים
תרד – הגבעולים והפרחים
סלק – גם העלים
אם יש לכם רעיונות נוספים לירקות כאלו אשמח לשמוע בתגובות.
שבוע שקט ובטוח בינתיים
רוצים לקנות להכין שתילים? לחצו כאן לערכת שתילה של ליבינגרין